Bijstand Recupelvergoeding

 

Dankzij haar vastberadenheid slaagde Nelectra er in het verleden in een vergoedingssysteem af te dwingen voor haar leden elektrohandelaars die oude elektrische en elektronische toestellen laten ophalen door Recupel. Deze jaarlijkse Recupelvergoeding voor Nelectra-leden schommelt tussen 500 en 3000 euro (excl. 21% btw) en is afhankelijk van het aantal opgehaalde toestellen. Daarnaast hebben Nelectra-leden ook recht op een bijkomende optimalisatievergoeding indien zij deze apparaten meenemen bij hun klant en ze stockeren tot ze worden opgehaald door Recupel. Lees er alles over op onze website.

Wat kan Nelectra nog meer voor u doen?

Een Nelectra-adviseur kan samen met u nagaan hoe u de ophaling van de toestellen het best kunt regelen om het vergoedingssysteem zo optimaal mogelijk te benutten.

Jaarlijks in de loop van de maand januari ontvangt u van Recupel een factuurvoorstel voor de toestellen die het voorbije jaar werden opgehaald. De adviseurs van Nelectra helpen u graag om dit voorstel grondig na te kijken en te controleren. Indien er een fout opgemerkt wordt (bvb. omdat het aantal opgehaalde toestellen niet klopt) dan zal Nelectra als tussenpersoon een rechtzetting voor u trachten te bekomen.