www.vinduwaannemer.be

 

vinduwaannemer homepagina.jpg

Promoot uw bedrijf gratis op www.vinduwaannemer.be

Aanwezigheid op het web is een noodzaak nu steeds meer klanten online op zoek gaan naar een installateur of beveiligingsondernemer. Een eigen website maar ook de aanwezigheid op interessante andere websites is een plus. Werkt u voor consumenten? Registreer dan zeker op de website www.vinduwaannemer.be.

De registratie is gratis en de site van onze collega’s van Bouwunie bevat een handige, eenvoudige zoekfunctie waarmee klanten u snel kunnen vinden. vinduwaannemer.be ontvangt maandelijks meer dan 6.000 unieke bezoekers én bevat ook allerlei weetjes voor de klant met bouw- of verbouwplannen. De site is onlangs grondig vernieuwd en u kan uw pagina personaliseren met foto’s en video’s

Weet ook dat almaar meer instanties verwijzen naar www.vinduwaannemer.be als betrouwbaar kanaal om een vakman te zoeken. Voorbeelden zijn energiesparen.be en de woningkwaliteitswijzer. 

Hoe registreren?

 1. Log in op vinduwaannemer.be.
  Dat doet u door op de homepagina rechts bovenaan te klikken op “LOGIN”.
  Uw logingegevens zijn uw lidnummer van Bouwunie en uw paswoord (d.i. uw postcode).
  (Ter info: U kreeg toen u lid werd van Nelectra of uw lidmaatschap hernieuwde of verlengde bij Nelectra ook automatisch een Bouwunie-code via mail toegestuurd)
 1. Vul uw gegevens aan in de tab bedrijfsgegevens.
  Geef een korte omschrijving van die diensten die uw bedrijf aanbiedt, eventueel in korte kernwoorden. Deze omschrijving moet de klant aansporen om met u contact op te nemen en niet met uw buurman.
  Voorbeelden: algemene elektriciteitswerken, plaatsen van verlichting, zonnepanelen, warmtepompen, domotica, toegangscontrole, alarmsystemen, camerabewaking, …
  Hier kan u ook toevoegen of u een vergunning heeft als onderneming voor alarmsystemen/camerasystemen, een erkenning als koeltechnisch bedrijf. 
  Vul ook de weblinks naar uw sociale media in.

  Vergeet bovenaan niet het bolletjeToon mijn bedrijf op deze websiteaan te vinken.

 2. Vul uw specialisaties aan.
  Duid uw voornaamste bedrijfsactiviteiten aan. Deze zullen door de klant worden gebruikt in de zoekfunctie. U kiest maximaal 10 activiteiten.

 3. Afbeeldingen
  Voeg uw logo toe en kies enkele foto’s die de klant direct aanspreken en duidelijk maken waar uw expertise ligt. Deze kunnen max 2MB groot zijn.
  U kan naast foto's ook video's laten zien. De video moet opgeladen zijn op Youtube of Vimeo. Daarna kan u de link van deze video toevoegen.
 1. Behaalde labels: duid aan welke labels u met uw bedrijf heeft behaald.

 2. Controleer via het tabblad 'Mijn fiche op de website' hoe uw profiel getoond wordt.

 3. Als laatste stap kiest u 'opslaan' en u bent klaar.

Een uitgebreid stappenplan met afbeeldingen vindt u hier.