Korting publicaties

Eigen publicaties

Leden van Nelectra ontvangen geregeld gratis publicaties zoals folders, gidsen, e.d. Zo publiceert Nelectra jaarlijks de ElektroWijzer waarin alle essentiële informatie is opgenomen die ervoor zorgt dat uw bedrijfsvoering vlot verloopt. U leest er over de werfmelding, over hoe u zich elektronisch moet registreren op een werf en over de hoofdelijke aansprakelijkheid.

Is zaterdagwerk mogelijk? Wat met kort verzuim en wat met brugpensioen en SWT? Als lid van Nelectra bestelt u gratis de collectieve arbeidsovereenkomsten 2013-2014 en 2015-2016 voor het paritair subcomité voor elektriciens: installatie en distributie (PSC 149.01). U kan deze publicatie bestellen via de Nelectra webshop.

 

 

 

Wolterskluwer_new

Publicaties van derden

Nelectra-leden krijgen korting op de, op het moment van aankoop geldende, verkoopprijs van de publicaties van Wolters Kluwer. 25 naslagwerken zoals 'Veilig werken aan elektrische installaties', 'Bliksembeveiliging' en 'Elektrische kabels en leidingen' bestelt u met korting als u lid bent van Nelectra. Login en noteer uw kortingscode.