Mobiliteitscalculator

mob calc 2 (002)

Bereken de verplaatsingsvergoeding in een handomdraai dankzij de mobiliteitscalculator

Bent u zeker dat u de verplaatsingsvergoedingen van uw arbeiders die ressorteren onder het PsC149.01 voor de elektriciens correct berekent? Een correcte calculatie is immers complex en er moet rekening gehouden worden met tal van veranderende parameters. Wie in uw bedrijf instaat voor de loonberekening zal het beamen. 

Zo is de tussenkomst van de werkgever verschillend naargelang uw arbeider met de wagen, het openbaar vervoer of de fiets naar het werk komt, voor de mobiliteitsvergoeding zijn er ook afzonderlijke bedragen voor chauffeurs en passagiers en u mag ook de mobiliteitsdag niet vergeten voor wie veel kilometers aflegt…

=> De zeer gebruiksvriendelijke mobiliteitscalculator die Nelectra en Geodynamics ontwikkelden houdt hier allemaal rekening mee en dankzij de calculator berekent u voortaan de verplaatsingsvergoeding in een handomdraai.
Een troef dus voor elke elektro-kmo!
=> https://www.mobiliteitscalculator.be/nelectra/

Dankzij deze tool is uw berekening:

  • Correct: het systeem houdt rekening met de verschillende soorten verplaatsingsvergoedingen in de elektrotechnische sector
  • Efficiënt: u geeft de info in op het gebruiksvriendelijke platform, de mobiliteitscalculator berekent voor elke situatie de juiste vergoeding
  • Conform de afspraken in de sectorale CAO: veranderen de vergoedingen door een nieuwe CAO, dan past de software zich mee aan.
  • En snel: de berekening kan u in een rapport downloaden en zo overmaken aan uw sociaal secretariaat

Dankzij de samenwerkingsovereenkomst met Geodynamics, de Belgische marktleider op het vlak van mobiele tijdregistratie kunnen Nelectra-leden deze tool 6 (!) maanden gratis gebruiken.

Maak uw gratis account aan via deze link

Na de gratis proefperiode van 6 maanden kan u kiezen of u de tool verder wil gebruiken en u overstapt naar een betalend abonnement waarbij de prijs afhankelijk is van het aantal medewerkers.

1 tot 4 = 9 euro per maand
5 tot 9 = 12 euro per maand
10 tot 19 = 18 euro per maand
20 tot 49 = 40 euro per maand

Belangrijk! Uw gratis proefperiode van 6 maanden wordt niet automatisch omgezet in een betalend abonnement. U ontvangt eerst een offerte van Geodynamics waarna u kan beslissen of u wel of niet overstapt op de betalende dienstverlening.