Duurzame energie

 

Samenwerking Nelectra - ODE / PV Vlaanderen 
ODE PV Vlaanderen.png

ODE en NELECTRA werken samen in het domein van de fotovoltaïsche zonne-energie. Nelectra is hierdoor ook formeel lid van PV Vlaanderen, het technologieplatform rond zonnepanelen. De informatie voor de leden van PV Vlaanderen wordt ook gedeeld met de relevante Nelectra-leden. Verder krijgen Nelectra-leden toegang tot events van PV Vlaanderen en van ODE tegen dezelfde voorwaarden als alle ODE leden (dat wil zeggen gratis of met korting). 

Door de samenwerking met ODE – PV Vlaanderen versterkt Nelectra haar band naar het beleid, de Vlaamse en federale energie- en andere ministers, energieadministraties en de regulatoren. Ook de link met het Europese niveau, door de deelname van ODE-experten aan de werkzaamheden van SolarPower Europe.

Wie is ODE?

ODE is de sectororganisatie voor duurzame energie in Vlaanderen. Via overleg en beleidswerk werkt ODE aan een 100% hernieuwbaar energiesysteem. Zij brengt bedrijven, kenniscentra, universiteiten en organisaties samen in technologieplatformen en werkgroepen, om aan belangenbehartiging en kennisuitwisseling te doen. 

Ingelogde leden lezen hieronder de nieuwsflitsen van ODE / PV Vlaanderen. 
Geen tekst te zien? Log dan hier eerst in.