TWEEDAAGSE OPLEIDING KABELBEREKENING (CANECO Limit) - OP AANVRAAG

Webinar kabelberekening banner

 

Kiest u bij het berekenen van laagspanningsinstallaties voor de juiste beveiliging en de juiste kabel en kan u met zekerheid zeggen dat u een veilige installatie heeft gebouwd? Weet u waarom een bepaalde kabeldoorsnede is gekozen? Weet u hoe u kabel- en kortsluitberekeningen uitvoert en kan u een dossier samenstellen voor de keuring?

Dankzij deze opleiding kan u op een snelle en correcte manier kabel- en kortsluitberekeningen maken. Tijdens deze tweedaagse krijgt u bovendien heel wat praktische inzichten. U leert ook werken met kabel- en kortsluitberekeningssoftware, deze software is in de opleiding inbegrepen. Nadien kan u er thuis mee aan de slag om een berekeningsrapport te maken dat u kan voorleggen tijdens de keuring.

Samen met het softwarebedrijf Electriciti werkte Nelectra het kabelberekeningsprogramma Caneco Limit uit.

Voor wie? Caneco Limit is bedoeld voor de elektrotechnisch installateur die een gebruiksvriendelijk programma zoekt voor kabelberekening. Het programma vereist een algemene kennis inzake uitwendige invloeden voor de kabels. Caneco Limit is fabrikant-onafhankelijk en conform de Belgische AREI-wetgeving.

Kostprijs: 1810 euro, incl. het softwarepakket Caneco BT Limit + een licentie voor 1 jaar én een uitgebreide syllabus.

Heeft u interesse? De opleiding wordt georganiseerd van zodra er 8 aanvragen zijn voor een licentie. Contacteer Nadia Van Nuffel, e-mail: nadia.vannuffel@nelectra.be of 02/ 550.17.17.

Caneco Limit is uitsluitend verkrijgbaar voor Nelectra-leden.

Datum en tijdstip:
2018-12-31T00:00:00 2018-12-31T00:00:00
Locatie:
Later te bepalen
Adres:


Aanmeldperiode: