IoT MEETS ART

IoT meets art uitnodiging

 

 

Geef uw kennis over IoT een boost

 

Elektrisch installateurs, beveiligingsondernemers en de wit- en bruingoed retailers ontdekken er alle belangrijke nieuwigheden. Iot of 'Internet of Things' is een breed begrip maar in onze sector gaan alle technologieën op één of andere manier met elkaar communiceren.

Naast technologische ontwikkelingen wordt ook de nodige aandacht besteed aan praktische toepassingen ervan en het wetgevend kader hieromtrent. Dit wordt gebracht in een inspirerende locatie, de Verbeke Foundation door sprekers die één voor één heel nauw betrokken zijn bij de materie. In de Verbeke Foundation bezoekt u ook de unieke tentoonstelling over de belofte van groene energie én de indrukwekkende off-gridinstallatie van de Foundation.

Op deze dag is er keuze uit maar liefst 12 sessies: de digitale meter en zijn toepassingen, trends in verlichting en lichtsturing, netwerktechnologieën en de mogelijke toepassingen in beeldoverdracht, laadinfrastructuren en batterijopslag, LoRa & Sigfox en hun toepassing binnen het IoT-gebeuren en trends in retail.

Naast de talrijke sessies wordt ook een marktplaats voorzien waar de bezoekers de mogelijkheid hebben om met meerdere specialisten elk in hun vakgebied samen te zitten en specifieke vragen voor te leggen. 

Fabrikanten en groothandels demonstreren tijdens een gezellige beurs een hele dag hun toepassingen in het museum.

Kostprijs: 150 euro voor leden van Nelectra, Bouwunie, NAV en 300 euro voor niet-leden (excl. btw). Indien u binnen de maand lid wordt van Nelectra, wordt een deel van het inschrijvingsgeld verrekend.
U kan deze opleiding betalen via de kmo-portefeuille. Nelectra is een door de Vlaamse overheid geregistreerde dienstverlener met registratienummer: DV.O218503.
Voor arbeiders die vallen onder het paritair subcomité 149.01 kan uw bedrijf een opleidingspremie aanvragen bij Vormelek. Premies voor bedienden (PC 200)  kunnen aangevraagd worden bij Cevora.
Het inschrijvingsgeld is 100% fiscaal aftrekbaar!
Datum en tijdstip:
2018-10-23T09:00:00 2018-10-23T19:00:00
Locatie:
Verbeke Foundation
Adres:
Westakker 1
9190 Kemzeke (Oost-Vlaanderen)
Aanmeldperiode: