WEBINAR ODE: 5 JAAR DUURZAAMHEIDSPLANNING BEBOUWDE KOM

Terugblik op 5 jaar lange termijn praktijkervaring met duurzaamheidsplanning in de bebouwde omgeving

Zoals ondertussen een goede traditie is, organiseren we met ODE elke maand een virtuele ontmoeting tussen een interessante spreker die een thema aansnijdt dat relevant is voor hernieuwbare energie en de energietransitie en dus voor onze leden en stakeholders, we noemen dat de O(DE)ntmoeting.

In september brengen we opnieuw een heel relevant onderwerp ter sprake in onze volgende sessie die doorgaat op vrijdag 29 september, zoals gebruikelijk van 15u30 tot 16u30. Zo sluiten we de week af met een wat informele, maar uiterst boeiende ontmoeting.

In de O(DE)ntmoeting van september horen we van Britt Berghs wat haar ervaringen waren met 5 jaar lange termijn duurzaamheidsplanning in de bebouwde omgeving. Britt brengt een schat aan ervaring mee over hoe je als lokaal bestuur een centrale rol kan opnemen op het vlak van het verduurzamen van de bebouwde omgeving. Britt was 5 jaar lang de projectcoördinator energie-efficiëntie en renovatie voor het BE REEL project vanuit het Ecohuis Antwerpen.

Britt is ondertussen actief als Projectcoördinator Linkeroever klimaatneutraal 2030 en zal van de gelegenheid gebruik maken om ook vooruit te blikken op dit bijzonder ambitieuze project.

Inschrijven is gratis maar verplicht en kan via deze link

Tot dan?

Aarzel ook niet om deze uitnodiging te delen met geïnteresseerde collega’s. Dank!

Datum en tijdstip:
2023-09-29T15:30:00 2023-09-29T16:30:00
Locatie:
Online
Adres:


Aanmeldperiode: